Cursussen

Barista in Eigen keuken.

Met de barista cursus van Lupi maak je koffie als een Italiaanse professionele barista. Tijdens de cursus zal de cursist alle basis barista-handelingen worden bijgebracht, zoals:

  1. Verschillende soorten bonen /smaken
  2. Omgang met apparatuur
  3. Soorten koffie en melk
  4. Melk opschuimen
  5. Het bereiden van de verschillende soorten koffie recepten
  6. Hygiëne

Aan het einde van de cursus krijg de cursist een test om te zien of hij/zij voldoet aan de eisen die Lupi stelt aan haar barista’s. De cursist ontvangt na het slagen van de test een certificaat van deelname.

De cursus duurt een hele middag. Is de cursist niet geslaagd voor de test dan kan de cursist beslissen de cursus nogmaals te volgen.

Heb je geen ervaring als barista, maar wil je graag bij Lupi werken? Dit is geen enkel probleem, wij helpen je graag verder. Lupi staat voor kwaliteit en consistentie en dat leren wij jou graag in onze eigen barista cursus. Wij vinden dat alle vragen die klanten wellicht kunnen stellen duidelijk beantwoord dienen te worden en daar komt een stuk theorie bij kijken. Je leert hierbij ons gehele assortiment tot in detail kennen, de herkomst van onze koffie, het verhaal van Lupi Coffee, waar elke handeling voor dient en hoe de klant centraal staat in zijn/haar Lupi beleving. Uiteraard volgt een stuk praktijk want oefening baart kunst.

Interesse? Neem contact met ons op.