Favorites

Favorites

LUPI COFFEE Breakfast

LUPI Breakfast

Verwen uzelf met een Lupi Breakfast. U krijgt twee overheerlijke versgebakken croissants met jam, boter en 1 drankje naar keuze. Het fijne van een Lupi Breakfast is dat het vers, betaalbaar en ongelofelijk lekker is.

Begin de dag dus goed met een Lupi Breakfast.

LUPI COFFEE Devil Level

LUPI Devil Level

Een adembenemende dubbele shot espresso geconcentreerd in een enkel kopje. Met als speciale toevoeging een geheim recept van “The Man”.

Dat is de boost van Lupi die de duivel in u naar boven haalt. Een mix van 7 kruiden en specerijen die uw dag een andere dimensie geeft.

U voelt zich onmiddellijk wakker, verkwikt en u kunt de wereld aan. Bovendien worden uw smaakpapillen aangewakkerd. Hierdoor zult u de hele dag actief en scherp zijn.

Zo kunt u genieten van vele mooie smaakmomenten.

Lupi Devil Level voor een onoverwinnelijke dag!

LUPI Gold Magic

‘s Werelds meest exclusieve kopje koffie! Uw favoriete koffiespecialiteit voorzien van 18 karaat bladgoud en gedroogde damastroosjes.

Damastrozen staan voor schoonheid en genegenheid, de bloemrijke rozengeur neemt u mee op het liefdespad. De damastrozen activeren uw zintuigen, zijn goed voor huid en haar en verhogen het lichaamsmetabolisme.

Het bladgoud is drinkbaar en zorgt ervoor dat u zich rustig, ontspannen en stralend voelt.

Een super deluxe kopje koffie die exclusief verkrijgbaar is bij Lupi.

LUPI COFFEE Lupi Time

LUPI Time

Tussen 11.30 en 12.00 uur is het feest bij Lupi, en wel iedere dag opnieuw.
De Lupi-familie laat u dansen van plezier. Al dansend op het ritme van de muziek verwelkomen onze  Barista’s u voor een echte Italiaanse espresso.

Deze espresso krijgt u van ons geheel gratis tijdens Lupi time op iedere werkdag.