Franchise formule

Franchise formule

“Het is altijd mijn droom geweest ondernemer te zijn!”

Wij willen graag de maatschappij versterken en dat doe je door de ondernemers te versterken. En daarom is franchising een passend concept voor Lupi. Goede samenwerking en open en eerlijke communicatie is daarin essentieel zodat de ondernemer zijn doelen kan behalen. Dat maakt de “win win situatie “ Samen werken aan het vergroten en de bekendheid van het brand Lupi.

Het franchiseconcept bij Lupi is erop gericht dat de franchise nemers zich zo veel mogelijk bezig kunnen houden met de dagelijkse gang van zaken in hun eigen Lupi filiaal. Vanuit het hoofdkantoor van Lupi wordt de marketing verzorgd en de communicatie met de leveranciers. Het hoofdkantoor voorziet de franchisenemer van de producten. De franchisenemer bewaakt het Lupi Concept maar verder is de franchisenemer een zelfstandig ondernemer en verantwoordelijk voor de producten, kwaliteit, service, administratie en personeel.

Met toewijding, betrokkenheid, focus op kwaliteit en service kan een vestiging beter presteren kan de franchisenemer de omzet verhogen.

Tevreden terugkomende klanten, die het Lupi concept kennen en waarderen is een van doelen evenals het bundelen van de krachten met het personeel en de passie voor koffie en kwaliteit.

Geïnteresseerd in een eigen Lupi vestiging? Neem contact ons op voor meer informatie