Ons verhaal

Ons Verhaal: De Oorsprong van Lupi

In een wereld waar authenticiteit vaak wordt ondergewaardeerd, ontstond Lupi uit een diepe liefde en passie voor echte kwaliteit. Het vertegenwoordigt een mengeling van traditie en vernieuwing. Denk aan een traditionele Italiaanse espressobar, maar dan in een modern jasje. En het belangrijkste kenmerk? Het trotse embleem van een roedel wolven, het ultieme symbool van saamhorigheid en gemeenschapszin.

Voor velen zou het introduceren van zoveel unieke kenmerken wellicht overweldigend lijken, als “te veel hooi op je vork”. Echter, bij Lupi is elk detail zorgvuldig gekozen en vervult het een doel. In plaats van hooi is onze vork beladen met koffiebonen, een bron van inspiratie en energie waarvan we nooit genoeg krijgen.

Een Reis Door De Straten

Het allereerste Lupi filiaal zag het levenslicht in december 2021, gelegen op de sfeervolle Damlaan in Leidschendam. De respons was overweldigend, waardoor al snel een tweede filiaal zijn deuren opende op de Haarlemmerstraat in Leiden. Beide locaties zijn niet alleen prachtige plekken om te genieten van een kwaliteitskoffie, maar ook om bijzondere momenten vast te leggen bij de unieke ‘fotospot voor de socials’.

De reis stopte daar niet. De volgende halte was het Noordeinde in Den Haag. Hier, in het hart van de stad, opende het derde filiaal van Lupi zijn deuren, met een speciale focus op Take-Away. Perfect voor diegenen die onderweg zijn, maar toch even willen genieten van hun koffiemoment. Aanvullend biedt dit filiaal een knus, verwarmd terras waar bezoekers zich kunnen nestelen, zelfs tijdens de koudere maanden.

Met een concept dat zowel intrigerend als hartverwarmend is, was het duidelijk dat Lupi gedeeld moest worden met de wereld. Daarom is de mogelijkheid geboden om deel uit te maken van deze beweging door middel van een franchiseformule. Voor geïnteresseerden staat de deur altijd open; neem hier contact op.

Bij Lupi draait alles om liefde, respect en loyaliteit. Deze waarden zijn het fundament van hoe we met onze klanten omgaan en hoe we als team functioneren. Stel je een roedel wolven voor, altijd waakzaam, altijd zorgzaam, altijd samen. Dat is de essentie van wat Lupi vertegenwoordigt.

Join the pack en word deel van ons verhaal. We wachten op jou.

nederlandse horecaprijzen 2022

Lupi is koffiezaak van het jaar in Leiden!

Hoe bijzonder is het, en wat zijn we trots!
De Lupi winkel in Leiden is een van de drie winkels van de opkomende keten Lupi.
Lupi Leiden heeft op 16 juni dit jaar haar deuren geopend en is nu al winnaar van de Nederlandse
Horeca Prijzen 2022 en 2023!
De organisatie Horeca speelt een belangrijke rol in het bevorderen van leefbaarheid, gezelligheid en verbinding in de samenleving. Zo reiken ze 1 keer per jaar de felbegeerde Horeca Awards uit, waarbij horecagelegenheden kans maken om in de prijzen te vallen op gemeentelijk, provinciaal en zelfs landelijk niveau. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat
Lupi de trotse winnaar en koffiezaak van het jaar 2022 en 2023 is in Leiden.