Ons verhaal

Ons verhaal

Uit liefde en passie voor kwaliteit en authenticiteit met een vleugje excentriek zijn is Lupi Coffee ontstaan. Een traditioneel Italiaanse Espressobar in een nieuw jasje, met een roedel ‘Wolven’ als logo en met in elke bar een unieke ‘fotospot voor de socials’. Tja, wellicht klinkt het als te veel hooi op je vork. Maar voor ons is het hooi vervangen door koffiebonen en daar hebben we nooit genoeg van. Kom en neem een kijkje in één van de filialen en je zult beleven dat alles bij ons perfect bij elkaar past.

Lupi Coffee’s eerste filiaal opende haar deuren in december 2021, te Leidschendam op de Damlaan. Dit luidde het begin in van de kinderdroom van de oprichter Mr. Akef. Met het oogpunt op een gezonde groei en terugkerend in het beeld van het winkelpubliek in de (bekende) winkelstraten te komen, volgde al snel een tweede filiaal te Leiden op de Haarlemmerstraat. Omdat dit concept te mooi en uniek is om het niet te delen met de wereld is hiervan een franchiseformule gemaakt; neem hiervoor contact met ons op. Mail gerust naar info@lupi-coffee.com.

Uit liefde voor elkaar, uit respect voor elkaar en vooral ook loyaal zijn aan elkaar. Daar is Lupi Coffee en de filosofie Lovetater; ofwel ‘The Man’ uit ontstaan. Deze waardes staan centraal bij het uniek omgaan met mensen en met elkaar als team. Zie het als 1 grote wolven roedel die er voor elkaar is (onvoorwaardelijk), daar staat Lupi in de essentie voor.

Join the pack!

nederlandse horecaprijzen 2022
Uitreiking

Lupi Coffee is koffiezaak van het jaar in Leiden!

Hoe bijzonder is het, en wat zijn we trots!
De Lupi Coffee winkel in Leiden is een van de drie winkels van de opkomende keten Lupi -Coffee.
Lupi Leiden heeft op 16 juni dit jaar haar deuren geopend en is nu al winnaar van de Nederlandse
Horeca Prijzen 2022!
De organisatie Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding en geeft de
felbegeerde horeca Awards uit. Horecagelegenheden maken kans op deze Awards in hun
gemeente en provincie en ook landelijk en wij zijn trots om te vertellen :
Lupi is nu de trotse winnaar, koffiezaak van het jaar 2022 van Leiden.